Er du vores nye træner? Eller måske vores nye hjælpetræner?

 Vi er ved at forberede den nye sæson, som begynder i september.  Et par af vores gode og stabile trænere skal videre med andre spændende ting næste år, så de er forhindrede i at fortsætte hos os Vi skal derfor bruge hjælpetrænere og trænere til forskellige grupper.  Vores hold består blandt andet af babyer, 3-5 årige med mor/far samt større børn og øvede svømmere.  Du kan hos os forvente at blive en del af et herligt team. Du kan komme på kursus, og du vil få adgang til mange gode fordele.  Vi forventer, at du er stabil, glad for vand og børn. Vi lærer dig naturligvis op, og vi har næsten færdige programmer, så opgaven er nem at gå til.  Du skal som hjælpetræner være fyldt 13 år (eller blive 13 inden alt for længe) Trænere findes i alle aldre.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så kontakt os på kontakt@haarbysvoemmeklub.dk


Udstyr

Vil vil gerne have, at børn (og voksne) svømmere har et par svømmebriller med til undervisning. Dette giver mere tryghed når man skal svømmer og dykke.

Hvis man har langt hår, så henstiller vi til, at man har sat håret op i hestehale eller fletning, da håret kan hænge fast i svømmeredskaber, og langt løst hår

flyder i mund, næse og øjne nå man svømmer og dykker.


Ophold i baderum

Vi henstiller til at forældrene ikke opholder sig i baderummene før og efter svømmeundervisning.

Vi oplever desværre, at der ofte er meget trængt i baderummene, og at der ikke er plads til at klæde om, fordi der er mange forældre i baderummene.

Det kan også godt være ret intimiderende, at skulle stå uden tøj på, foran forældre som er fuldt påklædt, som står og holderøje med deres badende børn.


Husk ALTID at vaske dig med sæbe, inden ud går i svømmehallen, og man vasker sig selvfølgelig uden badetøj på.


Sikkerhed i svømmeundervisningen. 

Vil vil gerne passe godt, på jeres børn, og lære dem om sikkerhed og gode vaner i svømmeundervisningen.

Derfor er dykkermasker og svømmevinger forbudt i svømmeundervisningen.Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram