Aqua Fitness

Info

Aqua Fitness ( 2 hold mandag aften og 2 hold torsdag aften. Desuden -in mandag og torsdag formiddag)

Aqua Fitness er for alle uanset alder, størrelse, niveau og form. Du skal dog være med på masser af bevægelse og på at give den gas. Mandags-holdene er i det store bassin. Du bestemmer selv, om du er i den dybe eller lave ende. Torsdags-holdene er i varmtvandsbassinet, som er særligt skånsomt mod skader, gigt og smerter. Træningen er en kombination af kardio, styrke og interval. Aqua Fitness er for dig, der vil passe på din krop, blive sundere, tabe dig eller bare have det fedt i vandet.

Om -in-hold uden tilmelding: 

De første 45 minutter er der instruktør på, som guider jer igennem et træningsprogram, der både styrker muskler og motorik, og som på samme tid får pulsen op. Opvarmning og udstrækning er altid en del af programmet. Du bestemmer selv, om du vil være i varmtvandsbassinet eller det store bassin. De sidste 45 minutter kan man svømme, nyde varmtvandsbassinet eller gå en tur i sauna. Her er instruktøren også til rådighed.

Prisen er 30 kroner pr gang kontant eller helst på mobilepay, og man møder bare op. Dørene til omklædningen er åbne et kvarter før træningen begynder.


 


 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Aqua Fitness816
Torsdag Tid: 17:45 - 18:30
Sted: Haarby Svømmehal, Varmtvands bassin
Trænere: Katja Eva Klitgaard /
Formand: Katja Eva Klitgaard /

Aqua Fitness i varmtvandsbassinet. Højintens. 

Holdnummer: 816
Tilmeldte: 6/6
Betalingsplan: Helårlig 11.01
Ratepris : 475 kr.
Udsolgt

Haarby Svømmehal/Varmtvands bassin

Torsdag
1
17.45Aqua 816
18.00Udsolgt
18.15
18.30 
18.45 
19.00 
19.15 
19.30 
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram