Voksensvømning er aflyst i uge 44

På grund af de nye restriktioner for foreningsidræt ser vi os nødsaget til at aflyse svømning for alle over 21 år i uge 44. Børn der svømmer på "børn og voksne øvede" må gerne komme til svømning. I løbet at uge 44 giver vi besked om, hvordan det bliver i de følgende uger.

COVID-19 og svømning i Haarby Svømmeklub

Husk, at vi også i svømmehallen skal hjælpe hinanden med at mindske smitterisikoen. Derfor gælder følgende retningslinjer:

  • Personer der har COVID-19 eller udviser tegn på COVID-19 har ikke adgang til svømmehallen. Tegn på COVID-19 kan være hoste, feber, sår i halsen, hovedpine, luftvejsinfektion, en næse der løber eller generel utilpashed.
  • Alle skal følge Haarby Hallernes retningslinjer og anvisninger i forbindelse med omklædning og vandaktiviteter.
  • Forældre må ikke opholde sig i omklædningsrum og svømmehal i forbindelse med deres børns svømmeundervisning. Forældre der er med på ”Plask og leg” og ”Babysvømning” må naturligvis gerne gå med i omklædning og i svømmehallen.
  • Alle svømmere skal ved ankomst til svømmehallen placere sig ved sit eget hold. Der må ikke foregå aktiviteter på tværs af hold.
  • Alle tilstedeværende i svømmehallen skal holde god afstand til andre – minimum 1 meter.
  • Desuden må man forvente, at der kan opstå ventetid i forbindelse med omklædning før og efter svømmetræningen. Derfor opfordrer vi til, at alle udviser tålmodighed og hensyn i tilfælde af ventetid.
  • Fra torsdag den 29. oktober 2020 skal alle på 12 år og derover bære mundbind, fra indgangen af hallen og til omklædningen.


 

 Bestyrelsen, 6. september 2020

 

 

Svømmeundervisningen starter igen i uge 37
tilmeldingen er åben
 

 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle