Sæsonstart udskudt 

Opstarten på forårssæsonen er udskudt. Det betyder, at der først er svømmeundervisning i Haarby Svømmeklub igen den 1. februar 2021. Til gengæld forlænger vi sæsonen tilsvarende og svømmer frem til og med den 10. maj. Indtil videre er det ikke muligt at melde sig til på vores hold.

Ved du allerede nu, at du ikke ønsker at svømme i foråret er det vigtigt, at du giver os besked på kontakt@haarbysvoemmeklub.dk - så bliver der plads til andre, når vi igen åbner for tilmeldingen. 

Haarby Svømmeklub ønsker alle et godt nytår 


 

COVID-19 og svømning i Haarby Svømmeklub

Husk, at vi også i svømmehallen skal hjælpe hinanden med at mindske smitterisikoen. Derfor gælder følgende retningslinjer:

 

  • Personer der har COVID-19 eller udviser tegn på COVID-19 har ikke adgang til svømmehallen. Tegn på COVID-19 kan være hoste, feber, sår i halsen, hovedpine, luftvejsinfektion, en næse der løber eller generel utilpashed.
  • Alle skal følge Haarby Hallernes retningslinjer og anvisninger i forbindelse med omklædning og vandaktiviteter.
  • Forældre må ikke opholde sig i omklædningsrum og svømmehal i forbindelse med deres børns svømmeundervisning. Forældre der er med på ”Plask og leg” og ”Babysvømning” må naturligvis gerne gå med i omklædning og i svømmehallen.
  • Alle svømmere skal ved ankomst til svømmehallen placere sig ved sit eget hold. Der må ikke foregå aktiviteter på tværs af hold.
  • Alle tilstedeværende i svømmehallen skal holde god afstand til andre – minimum 1 meter.
  • Desuden må man forvente, at der kan opstå ventetid i forbindelse med omklædning før og efter svømmetræningen. Derfor opfordrer vi til, at alle udviser tålmodighed og hensyn i tilfælde af ventetid.
  • Fra torsdag den 29. oktober 2020 skal alle på 12 år og derover bære mundbind, fra indgangen af hallen og til omklædningen.


 

 Bestyrelsen, 6. september 2020

 

 
 

 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle